OFFICIEEL: Zulte Waregem vist in eigen land en heeft flankverdediger beet

OFFICIEEL: Zulte Waregem vist in eigen land en heeft flankverdediger beet

14-06-2021 17:12
1

Zulte Waregem heeft Alessandro Ciranni officieel voorgesteld. De 24-jarige verdediger komt over van Moeskroen en tekende een contract voor drie seizoenen aan de Gaverbeek.

Ciranni zal de komende seizoenen de kleuren van Zulte Waregem verdedigen. Onze landgenoot kwam de voorbije twee seizoenen uit voor Moeskroen. Na de degradatie van de Waalse club was Ciranni op zoek naar een nieuwe uitdaging in 1A. Zulte Waregem en Ciranni vonden elkaar en verbinden hun lot aan elkaar voor de komende drie seizoenen.

Voor Ciranni wordt het pas de tweede Belgische club op het hoogste niveau. De verdediger genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij KRC Genk maar koos al snel voor een Nederlands avontuur bij Maastricht en later Fortuna Sittard. In ons land was Ciranni het afgelopen seizoen aanvoerder bij Moeskroen.

Zulte Waregem is alvast verheugd met de komst van de speler. "We vonden het belangrijk om een flankverdediger met aanvallende kwaliteiten aan te trekken. Alessandro is een jongen die deze competitie kent en ondanks zijn leeftijd al heel wat ervaring heeft. We zijn tevreden dat hij vanaf heden voor ons zal uitkomen", aldus Eddy Cordier op de clubwebsite.