OFFICIEEL: Zulte Waregem haalt middenvelder Vigen in huis

OFFICIEEL: Zulte Waregem haalt middenvelder Vigen in huis

Gepubliceerd: maandag 14 juni 2021 om 15:29ma 14-06-2021 om 15:29

Laatste update: maandag 21 juni 2021 om 17:17ma 21-06-2021 om 17:17

Zulte Waregem wil zich roeren op de transfermarkt. Het Deense BT meldt dat Lasse Vigen van Brondy bovenaan het lijstje staat. De 26-jarige middenvelder bezocht zelfs al de club.

Vigen wordt genoemd als de ‘absolute topprioriteit’ bij Zulte Waregem. Essevee hoopt dat ze de Deen kunnen overtuigen om een overeenkomst te bereiken, maar dat is voorlopig nog onzeker.

Vigen heeft nog niet besloten waar hij zijn carrière wil verderzetten na een seizoen met 27 wedstrijden waarin hij vier keer scoren. Het contract van de middenvelder loopt af en een verlenging zit er niet aan te komen.

UPDATE: Zulte Waregem lijkt beet te hebben. Volgens Michel Wikkelso Davidsen, voetbaljournalist voor het Deense B.T. Sport, is Lasse Vigen momenteel aanwezig in ons land om zijn medische testen af te leggen. Als hij slaagt tekent hij een contract bij Zulte Waregem. De West-Vlamingen lijken hun topprioriteit dus in huis te halen.

UPDATE: Zulte Waregem heeft via de officiële kanalen nu ook de komst van Vigen bekend gemaakt. De middenvelder komt over van Brondby.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws