Stevige transferperiode bij Anderlecht: 'Minstens vier directe aanwinsten'

Stevige transferperiode bij Anderlecht: 'Minstens vier directe aanwinsten'

14-06-2021 14:33
15

RSC Anderlecht heeft met Lior Refaelov en Colin Coosemans al twee nieuwe aanwinsten in huis, maar wil volgend seizoen nog een pak beter doen. Het gaat dus de transfermarkt op en lijkt zich daar ook stevig te gaan roeren.

Financieel heeft Anderlecht het niet al te breed, maar het wil zich deze zomer wel nog steeds versterken. Volgens Sudpresse mikt men bij Anderlecht op minstens vier directe aanwinsten. Meer bepaald gaat het om een centrale verdediger, een linksachter, een polyvalente middenvelder en een aanvaller. Daarnaast wil men Lukas Nmecha ook nog graag houden, al beseft men dat dat moeilijk zal worden.

Zo lijkt Anderlecht nog een bewogen transferperiode te gaan krijgen. Eerder gaf Peter Verbeke al aan dat Anderlecht opnieuw inventief te werk zal moeten gaan door de financiële situatie van de club.

Daarnaast moet er nog een oplossing gevonden voor flink wat spelers. Onder andere Peter Zulj, Ognjen Vranjes, Knowledge Musona, Zakaria Bakkali en Yevhen Makarenko mogen in principe allemaal vertrekken.