‘Ashimeru blijft bij Anderlecht, geen grote inspanning voor dure Miazga’

‘Ashimeru blijft bij Anderlecht, geen grote inspanning voor dure Miazga’

Gepubliceerd: maandag 14 juni 2021 om 13:28ma 14-06-2021 om 13:28

Laatste update: vrijdag 18 juni 2021 om 08:44vr 18-06-2021 om 08:44

RSC Anderlecht staat weer voor een bijzonder drukke transferperiode en moet heel wat spelers kopen en verkopen. Veel geld om te kopen is er echter niet, dat onthulde sportief directeur Peter Verbeke.

In de documentaire Mauve op Play Sports gaf Verbeke aan dat het een bijzonder drukke transferperiode zal worden voor Anderlecht. Niet alleen zijn er veel uitgeleende spelers die vertrekken, ook flink wat jongens met een bijna aflopend contract moeten verkocht worden.

Daarnaast moeten er ook nieuwelingen worden gehaald, maar makkelijk wordt dat niet. "We gaan enerzijds moeten zoeken naar goedkopere profielen om in te investeren en anderzijds ook weer naar de pure loans kijken, genre Nmecha, Bruun Larsen, Miazga, waar we misschien geen aankoopoptie op krijgen", aldus Verbeke.

En dus moet Anderlecht opnieuw kijken naar de financiën en lijkt het niet te kunnen uitpakken op de transfermarkt. "Ik weet dat het frustrerend is, want er zullen wellicht veel spelers zijn die niet haalbaar zijn voor Anderlecht. We moeten degene vinden die wel haalbaar zijn", besloot Verbeke.

Met Lior Refaelov staat al één transfer voor Anderlecht vast. Daarnaast krijgen ook Mustapha Bundu, Michel Vlap en Isaac Kiese Thelin een nieuwe kans om zich te bewijzen. Matt Miazga lijkt dan weer te gaan vertrekken.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zal RSC Anderlecht geen grote inspanningen leveren om Matt Miazga bij de club te houden. De verdediger van Chelsea lijkt te duur te zijn en zijn prestaties komen niet overeen met de transferprijs. Majeed Ashimeru lijkt wel te gaan blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws