Ook Colombia krijgt af te rekenen met corona, Genk wacht bang af voor drietal

Ook Colombia krijgt af te rekenen met corona, Genk wacht bang af voor drietal

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 23:42zo 13-06-2021 om 23:42

Laatste update: maandag 14 juni 2021 om 01:26ma 14-06-2021 om 01:26

Corona blijft twijfels zaaien binnen de voetbalwereld. Op het EK kregen onder meer Rusland en Spanje al af te rekenen met besmettingen en ook in Zuid-Amerika wordt men niet gespaard. De Colombiaanse bond heeft twee positieve gevallen naar buiten gebracht. Voor KRC Genk wordt het enkele dagen bang afwachten.

Via een officiële communicatie maakt Colombia bekend dat twee stafleden besmet zijn geraakt met het coronavirus. Het gaat om assistent Pablo Ramon en fysiotherapeut Carlos Entrena. De spelers zijn voorlopig dus gevrijwaard gebleven, maar het is de vraag of het virus zich toch niet verder verspreid heeft. Een nieuwe testronde moet uitsluitsel brengen.

Ook voor Genk is dat nieuws waarschijnlijk even slikken. Met Daniel Muñoz,  Jhon Lucumí en Carlos Cuesta hebben de Limburgers namelijk drie afgezanten in de Colombiaanse selectie zitten. De voorbije dagen stonden er wedstrijden op het programma in het kader van de WK-kwalificaties. Zo speelde Colombia woensdag nog 2-2 gelijk tegen Argentinië. Daarin kwam Cuesta niet in actie. Muñoz was dan weer geschorst na een eerdere rode kaart.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws