Yaremchuk maakt gelijk tegen Nederland, De Witte en Louwagie horen kassa rinkelen

Yaremchuk maakt gelijk tegen Nederland, De Witte en Louwagie horen kassa rinkelen

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 22:43zo 13-06-2021 om 22:43

Laatste update: zondag 13 juni 2021 om 22:46zo 13-06-2021 om 22:46

Het zag er lang slecht uit voor Oekraïne, maar in een paar minuten tijd hangen de troepen van Andreï Shevchenko de bordjes weer in evenwicht na een dubbele achterstand tegen Nederland. Uitgerekend Roman Yaremchuk, in het dagelijkse leven aan de bak bij KAA Gent, dompelt de Johan Cruijff Arena in stilte onder.

Tien minuten voor affluiten krijgt Oekraïne een interessante vrije trap aan de zijkant. Uiteraard zet Ruslan Malinovskyi (ex-KRC Genk) zichzelf achter de bal. Met zijn gouden linker brengt hij de bal loepzuiver voor doel. Daar loopt Yaremchuk uitstekend in en kopt hij fraai raak in de open hoek. Geen kans voor Maarten Stekelenburg: 2-2.

Inmiddels staat het alweer 3-2 voor Oranje, maar het zal Michel Louwagie en Ivan De Witte toch deugd doen dat Yaremchuk op het scorebord staat op het EK. Hij is de eerste speler uit de Jupiler Pro League die daar deze editie in slaagt. Deze zomer zal Yaremchuk Gent waarschijnlijk verlaten. Door zijn treffer staan de Buffalo's ongetwijfeld weer wat sterker aan de onderhandelingstafel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws