OFFICIEEL: Waasland-Beveren gaat in zee met sportieve coördinator achter Eupen

OFFICIEEL: Waasland-Beveren gaat in zee met sportieve coördinator achter Eupen

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 21:24zo 13-06-2021 om 21:24

Waasland-Beveren wil tabula rasa maken na de degradatie uit Eerste Klasse A. De investeerdersgroep rond de fusieclub is vastbesloten om een frisse wind te laten waaien en vult die belofte in met de aanstelling van Ivan Bravo. Hij moet de sportieve lijnen mee helpen uittekenen.

Via de officiële kanalen laat Waasland-Beveren weten dat het een samenwerking heeft afgesloten met Bravo, 'een ervaren senior football executive'. De Spanjaard zal een 'leidende rol' krijgen in de heruitbouw van de club, en dan voornamelijk de sportieve structuren. Bravo zal nauw samenwerken met sportief directeur Roger Stilz en kersvers hoofdcoach Marc Schneider.

Een visie op tafel leggen om Waasland-Beveren weer in Eerste Klasse A te krijgen, dat wordt de opdracht voor Bravo. Eerder vervulde hij die rol al bij KAS Eupen, waar hij via de Aspire Academy terecht kwam. In mei dit jaar beslisten de bazen uit Qatar om hem weg te halen uit de Oostkantons. De verwachting was dat Bravo binnen het project betrokken zou blijven, maar hij heeft nu dus voor Waasland-Beveren gekozen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws