Goed nieuws over Witsel en De Bruyne, toch twijfels over Vertonghen

Goed nieuws over Witsel en De Bruyne, toch twijfels over Vertonghen

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 19:31zo 13-06-2021 om 19:31

Laatste update: zondag 13 juni 2021 om 19:32zo 13-06-2021 om 19:32

Onze Rode Duivels wisten afgelopen zaterdag te overtuigen en wonnen met 3-0 van Rusland. Dat deed de nationale ploeg ook zonder Kevin De Bruyne en Axel Witsel, al lijkt een terugkeer van het duo er snel aan te gaan komen.

De twee bleven dit weekend in België om verder te revalideren, maar lijken nu ook goed op weg naar hun comeback. Dat gaf bondscoach Roberto Martinez zondag aan op zijn persconferentie. "Het is leuk om te zien dat Witsel en De Bruyne het goed doen, ze hebben progressie gemaakt", gaf hij aan.

Voor één van de twee, Witsel, lijkt er donderdag al een comeback aan te gaan komen. ""Witsel loopt sterk voor op schema. Hij zal betrokken zijn bij de wedstrijd tegen Denemarken", aldus Martinez. Voor De Bruyne komt de partij tegen Denemarken nog te vroeg. "Kevin traint morgen mee met de groep, en dan zien we wat dat geeft."

Daarnaast zag Martinez ook Timothy Castagne uitvallen voor het EK en dreigt Jan Vertonghen aan de kant te moeten blijven tegen Denemarken. "Vertonghen heeft een meer typische blessure. Z'n enkel is gezwollen, we wachten nu 48 uur tot de zwelling weg is", klinkt het. "Ik verwacht geen problemen voor de wedstrijd tegen Finland, we kijken nu of hij de wedstrijd tegen Denemarken haalt", besluit Martinez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws