Kroatië-captain Modric baalt van 'oneerlijk voordeel' voor 'arrogante' Engelsen

Kroatië-captain Modric baalt van 'oneerlijk voordeel' voor 'arrogante' Engelsen

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 15:30zo 13-06-2021 om 15:30

Luka Modric vindt het maar niets dat Engeland alle drie zijn groepsduels op Wembley mag afwerken. De aanvoerder van Kroatië spuwt voorafgaand aan de clash van zondag zijn gal over de 'arrogante' Three Lions.

In Londen zijn 22.500 toeschouwers welkom. "Iedereen zou zeggen dat thuispelen met een publiek een klein voordeel is", reageert Modric, geciteerd door onder meer Sky Sports. Volgens de middenvelder van Real Madrid is het oneerlijk. "Dat denk ik wel, ja. Het is jammer dat er weinig supporters uit Kroatië bij zijn. Anders voelen we altijd duidelijk hun aanwezigheid. Maar goed, het is wat het is. We moeten ons focussen op hetgeen dat zich op het veld afspeelt en ons niet laten irriteren door randzaken."

Modric liet zich tijdens het WK 2018 al eens negatief uit over de 'arrogante' Engelsen, nadat Kroatië in de halve finale aan het langste eind had getrokken. "Ze zouden zich nederiger en respectvoller moeten opstellen richting tegenstanders", zei hij toen. "Die arrogantie zit niet per se bij de spelers van het Engelse nationale team, maar meer bij de journalisten, commentatoren en de andere mensen om de ploeg heen", reageert hij nu. "Ik kijk uit naar de wedstrijd en wil deze keer niet al te veel zeggen over wat er aan de andere kante gaande is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws