Opvallend gerucht: 'Club Brugge denkt aan langer verblijf van Dirar'

Opvallend gerucht: 'Club Brugge denkt aan langer verblijf van Dirar'

14-06-2021 11:00
5

Club Brugge verraste afgelopen winter door Nabil Dirar terug naar België te halen en de ervaren pion een nieuwe kans te geven. Echt overtuigen deed hij, mede door een blessure, echter niet. Toch mag hij hopen op een verlengd verblijf.

Aanvankelijk leek Dirar met een titel op zak afscheid te gaan nemen van Club Brugge, maar volgens de Turkse journalist Talha Arslan is de kans bestaande dat Dirar ook gewoon bij Club Brugge blijft.

De Marokkaanse flankspeler heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen bij Fenerbahçe, maar de Turkse club wil meewerken aan een transfer. Daar wil Club Brugge nu van profiteren door de 35-jarige Dirar langer aan zich te binden. De ervaren pion zou daarmee een goedkope doublure kunnen worden voor de rechtsachter en enkele flankaanvallers.

Echt overtuigend was zijn terugkeer bij Club Brugge niet. Dirar kreeg amper twee basisplekken en drie invalbeurten onder Philippe Clement en kwam tijdens de Play-Offs zelfs helemaal niet in actie door een blessure. Toch mag hij hopen op een verlengd verblijf.