Krmencik spreekt duidelijke taal: Wil nooit meer terugkeren naar Club Brugge

Krmencik spreekt duidelijke taal: "Wil nooit meer terugkeren naar Club Brugge"

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 19:00zo 13-06-2021 om 19:00

Club Brugge zal komende zomer afscheid nemen van Michael Krmencik. De Tsjechische spits is overbodig geworden bij Blauw-Zwart en aast zelf ook op een vertrek bij de landskampioen. Dat maakt hij duidelijk in de Tsjechische pers.

In een gesprek met het Tsjechische Idnes laat Krmencik er geen twijfel over bestaan, hij zal Club Brugge deze zomer verlaten. "Ik wil nooit meer terug naar Club Brugge", geeft de aanvaller aan.

Waar zijn toekomst ligt, is nog onduidelijk. Krmencik zelf zou een terugkeer naar Tsjechië wel zien zitten. "Mijn vrouw en ik zijn overeen gekomen om terug te keren naar Tsjechië", aldus Krmencik. Vanuit zijn thuisland tonen Slavia Praag en Sparta Praag alvast interesse.

"Ik heb contact met beide clubs", bevestigt Krmencik. Makkelijk wordt die overgang echter niet. Club Brugge betaalde zelf zes miljoen euro voor Krmencik en wil hem dan ook niet zomaar laten gaan. "Club Brugge is voorlopig nog niet op een enkel bod ingegaan, maar ik wil terugkeren en prijzen winnen in Tsjechië", besluit Krmencik.

Krmencik werd door Club Brugge gehaald om het spitsenprobleem op te lossen, maar wist helemaal niet te overtuigen. De aanvaller speelde uiteindelijk negentien partijen voor Blauw-Zwart en wist daarin amper drie keer te scoren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws