'Club Brugge heropent de strijd om komst van voormalig toptarget Gaich'

'Club Brugge heropent de strijd om komst van voormalig toptarget Gaich'

13-06-2021 12:31 Laatste update: 12:36
19

Club Brugge heeft de komst van Adolfo Gaich nog niet opgegeven. De Argentijnse spits stond enkele maanden geleden nog hoog op het verlanglijstje en blijft ook nu nog een target voor de Bruggelingen.

Bij het Italiaanse Pianeta Serie B valt te lezen dat Club Brugge nog steeds hoopt op de komst van Gaich. De Argentijnse aanvaller werd afgelopen zomer nog gelinkt aan Club Brugge, maar koos toon voor CSKA Moskou. Nu kan hij de stap naar België toch zetten.

In Rusland wist Gaich nooit echt te aarden en ook een uitleenbeurt aan de Italiaanse club Benevento zorgde niet voor beterschap. Bij CSKA Moskou sluit men een vertrek dan ook niet uit, waar Club Brugge nu van kan profiteren.

Club Brugge was in het verleden nog bereid om tot vijftien miljoen euro te betalen voor Gaich, die uiteindelijk richting Rusland trok. Inmiddels heeft men bij Blauw-Zwart met Bas Dost wel al een nieuwe spits in huis, maar lijkt David Okereke wel te gaan vertrekken. Gaich moet voor extra concurrentie gaan zorgen voorin.

Club Brugge is echter niet de enige Belgische ploeg die aan Gaich denkt. Zo werd ook Royal Antwerp FC nog gelinkt aan de Argentijnse spits die nog een contract tot medio 2025 heeft bij CSKA Moskou.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie