Blessure van Vertonghen valt mee, vriend met zijn hoofd bij Eriksen: Kippenvel

Blessure van Vertonghen valt mee, vriend met zijn hoofd bij Eriksen: "Kippenvel"

Gepubliceerd: zaterdag 12 juni 2021 om 23:27za 12-06-2021 om 23:27

De Rode Duivels wonnen zaterdag met 3-0 van Rusland. Jan Vertonghen speelde de match niet uit omwille van een enkelblessure. Na de match kwam Vertonghen evenwel met positief nieuws over zijn blessure en kwam hij terug van eerder op de dag met in de hoofdrol Christian Eriksen.

Bij Sporza verklaarde Vertonghen wat er net gebeurde toen hij zich blesseerde. "Ik kreeg een duw van Artem Dzyuba. Daarna stampte ik in de grond. Het was de binnenkant van mijn enkel die geraakt werd. Die had ik gelukkig goed ingeboden met tape. De eerste testen waren alvast goed."

Eriksen is een vriend
Daarna sprak Vertonghen over Eriksen. De twee speelden jarenlang samen bij Tottenham. "Ik was de wedstrijd niet aan het kijken. In het hotel kwam ik Youri Tielemans tegen. Hij vertelde mij wat er was gebeurd. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik had kippenvel."

"Ik heb zoveel tijd met Eriksen doorgebracht. Onze families kennen elkaar goed. Ik beschouw hem als mijn vriend. Ik hoop dat het snel goed kan komen. Je mag er niet aan denken als het slecht afloopt. Tijdens de match kun je het nieuws even van je afzetten, maar als Lukaku scoort, dwalen je gedachten toch weer af", aldus nog Vertonghen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws