Lukaku over Eriksen: “Voor de match had ik veel tranen”

Lukaku over Eriksen: “Voor de match had ik veel tranen”

12-06-2021 23:09
2

Romelu Lukaku hielp België met twee doelpunten aan een 3-0 zege tegen Rusland. Na zijn eerste treffer liep hij richting de camera om Christian Eriksen een hart onder de riem te steken. Na de match gaf Lukaku toe dat hij het zwaar had.

Eriksen stortte in tijdens Denemarken – Finland. Het zag er niet goed uit voor de Deense ploegmaat van Lukaku bij Inter. “Ik ben blij met de overwinning, maar met mijn hoofd ben ik bij Eriksen”, zei Lukaku na de match aan Sporza.

Lukaku zag de beelden ook van Eriksen en dat deed hem wat. "Voor de wedstrijd heb ik veel tranen gehad. Het was moeilijk om mij te focussen. Dat was niet alleen voor mij, maar ook voor Jan, Toby en Nacer." Vertonghen, Alderweireld en Chadli speelden samen met Eriksen bij Tottenham.

"Ik hoorde ondertussen dat Eriksen bij bewust zijn is. Ik heb hem gestuurd, ik hoop dat hij reageert. Maar hij mag natuurlijk zijn tijd nemen. Hij heeft twee kleine kinderen. Die hebben hem nodig. Ik weet dat het egoïstisch is, maar wij zijn ploegmaats hebben hem ook nodig", aldus nog Lukaku.