''Goedkopere' Sambi Lokonga plots stap dichter bij transfer naar Arsenal'

''Goedkopere' Sambi Lokonga plots stap dichter bij transfer naar Arsenal'

14-06-2021 11:45
19

Albert Sambi Lokonga mag blijven dromen van een toptransfer richting het buitenland. De middenvelder van RSC Anderlecht werd gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs en Arsenal lijkt dicht bij zijn komst te staan.

Na een slecht seizoen zoekt men bij Arsenal naar een nieuwe middenvelder en Sambi Lokonga is zoals eerder al bekend raakte één van de namen die op het lijstje staat. Ruben Neves van Wolverhampton leek de prioriteit te zijn, maar hij dreigt te duur uit te vallen voor The Gunners, dat geen al te grote bedragen kan uitgeven na een slecht seizoen. Dat meldt The Daily Mail.

Arsenal zoekt dus naar goedkopere oplossingen, waardoor de kansen op een toptransfer voor Sambi Lokonga verhogen. Anderlecht wil de middenvelder echter niet zomaar laten gaan en verlangt naar verluidt nog steeds een bedrag van rond de vijftien miljoen euro. Een bedrag dat Arsenal bereid is om op te hoesten.

In 2019 bekeek Arsenal Lokonga al toen hij zijn contract verlengde, maar er werd geen bod neergelegd. Ook AC Milan werd de voorbije maanden meermaals gelinkt aan Lokonga.