OFFICIEEL: KV Oostende kondigt vertrek van drie pionnen aan

OFFICIEEL: KV Oostende kondigt vertrek van drie pionnen aan

Gepubliceerd: zaterdag 12 juni 2021 om 20:48za 12-06-2021 om 20:48

KV Oostende begint maandag aan het nieuwe seizoen en zal na het sterke jaar opnieuw proberen te overtuigen in de competitie. De kern van KVO dreigt er echter helemaal anders uit te gaan zien. KVO kondigt alvast enkele veranderingen aan.

Maandag zit de vakantie er voor flink wat KVO-spelers op en moeten ze weer present tekenen op de club voor medische testen. Op woensdag beginnen de trainingen, maar dat zal niet met dezelfde kern als het voorbije seizoen zijn. Zo kondigt het aan op de officiële kanalen.

KV Oostende moet het al sowieso zonder de vertrokken Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk), Fashion Sakala (Rangers FC) en Andrew Hjulsager (KAA Gent) doen. Daarnaast vertrekken ook Bram Castro, Francois Marquet en Sindrit Guri bij de club. Zij hadden een aflopend contract dat ze niet verlengd zien worden.

Voor Brecht Capon en Indy Boonen blijft het afwachten waar hun toekomst ligt. Zij hebben nog tot 30 juni een contract bij KVO en zullen ook starten aan de voorbereiding op volgend seizoen, maar kunnen binnenkort dus mogelijk gratis vertrekken. Verder krijgt Tobias Trautner, zoon van keeperstrainer Eberhard Trautner, een kans als testspeler.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws