'Stade Rennes klopt aan bij KV Oostende, Theate moet jackpot opleveren'

'Stade Rennes klopt aan bij KV Oostende, Theate moet jackpot opleveren'

Gepubliceerd: zaterdag 12 juni 2021 om 18:32za 12-06-2021 om 18:32

KV Oostende heeft een goed seizoen achter de rug en kon rekenen op enkele uitblinkers. Die uitblinkers kunnen dat goed seizoen nu ook verzilveren met een transfer richting het buitenland. Arthur Theate is er daar één van.

Theate was één van de grote revelaties bij KVO dit seizoen en ontpopte zich tot een sterkhouder bij de kustploeg. Afgelopen winter werd Bologna nog gelinkt aan de verdediger, maar toen werd een bod van vijf miljoen euro geweigerd. Journalist Loïc Tanzi geeft aan dat ook Stade Rennes denkt aan Theate.

Of het ook tot een transfer komt, is nog maar de vraag. KVO is niet van plan om Theate zomaar te laten gaan en verlangt de jackpot voor de verdediger. Naar verluidt wil het een som van tien miljoen euro voor Theate, die pas zijn eerste seizoen in Eerste Klasse A achter de rug heeft.

Bij KVO lijkt de leegloop alvast begonnen te zijn. Fashion Sakala vertrok al naar Rangers FC en ook Andrew Hjulsager koos voor een transfer. Daarnaast wordt ook Jack Hendry nog gelinkt aan buitenlandse clubs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws