OFFICIEEL: Kagé verlaat Luxemburgse club na 10 dagen voor Botosani

OFFICIEEL: Kagé verlaat Luxemburgse club na 10 dagen voor Botosani

12-06-2021 18:04 Laatste update: 14-07-2021 23:44

Voor flink wat spelers is het tijdens de coronaperiode niet makkelijk geweest om een nieuwe club te vinden. Ook niet voor Herve Kagé, die na een jaar zoeken dan toch een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

De inmiddels 32-jarige middenvelder zit al sinds de zomer van 2020 zonder club, maar heeft na bijna een jaar zoeken nu toch een nieuwe uitdaging gevonden. La Dernière Heure weet dat Kagé richting Luxemburg trekt en aan de slag gaat bij FC Swift Hesperange, de nummer drie van het land.

Kagé zal niet de enige Belgische speler bij de ploeg zijn, want ook Elysee Lecomte (ex-speler van Charleroi) en Mohammed Loua (ex-jeugdspeler van RSC Anderlecht) komen uit voor FC Swift Hesperange.

Voor Kage komt er zo een einde aan de lange zoektocht nadat zijn contract in juni 2020 bij KV Kortrijk afliep. Daarvoor kwam hij onder andere uit voor RKC Waalwijk, Union SG, Sporting Charleroi, Beitar Jerusalem, KAA Gent, KRC Genk, Karabükspor en Demirspor.

Update: De periode van Kagé bij zijn Luxemburgse club is van korte duur geweest. Na amper tien dagen heeft hij al besloten om FC Swift Hesperange te verlaten. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet bij de Roemeense club FC Botosani.

d