Foutje van Barcelona, truitje in shop verklapt aanstaande transfer

Foutje van Barcelona, truitje in shop verklapt aanstaande transfer

12-06-2021 17:38
8

FC Barcelona lijkt zich al rijk te rekenen, afgaande op de afbeeldingen die inmiddels circuleren op social media. Het heeft er alle schijn van dat Memphis Depay zich binnenkort in Camp Nou zal melden.

Via de clubkanalen kan namelijk al een Barça-shirt met de naam van Memphis besteld worden, hebben oplettende fans zaterdag al geconstateerd. De camiseta van de Oranje-international is naar verluidt voor honderdzestig euro te bestellen. Overigens werd de online clubwinkel van Barça later op de zaterdag getroffen door een storing.

Barça versterkte zich eerder deze zomer al met Sergio Agüero, Eric García en Emerson Royal: Memphis moet aanwinst nummer vier worden. Even werd er gevreesd voor een Georginio Wijnaldum-scenario, maar Barcelona is volgens de berichtgeving in Spanje niet bang dat het Memphis op het allerlaatste moment aan een kapitaalkrachtiger club verliest. Volgens Marca wilde de club hem voor het weekend al presenteren, Mundo Deportivo meldt dat Memphis spoedig zijn contract zal ondertekenen.