'Ontevreden Coman (Bayern München) hoopte tevergeefs op bijzonder rugnummer'

'Ontevreden Coman (Bayern München) hoopte tevergeefs op bijzonder rugnummer'

Gepubliceerd: zaterdag 12 juni 2021 om 17:35za 12-06-2021 om 17:35

Kingsley Coman staat inderdaad op het punt om Bayern München – één jaar na zijn winnende goal in de Champions League-finale – te verlaten, meldt RMC Sport. Het Franse medium komt met saillante details op de proppen: Coman wilde naar verluidt graag het rugnummer van Arjen Robben 'erven'.

De vorig seizoen voor zijn jeugdliefde FC Groningen uitkomende routinier droeg jarenlang nummer tien bij Bayern. Toen Robben in 2019 afzwaaide bij Der Rekordmeister, hoopte Coman op het vrijgekomen nummer, schrijft RMC. Dat ging echter eerst naar FC Barcelona-huurling Philippe Coutinho en vervolgens naar Leroy Sané. Coman bleef met rugnummer 29 spelen, ondanks zijn winnende treffer in de Champions League-finale tegen Paris Saint-Germain in 2020.

Dit is naar verluidt één van de redenen geweest waarom de 24-jarige Fransman zich niet genoeg gewaardeerd voelt in München: ook zijn financiële honorering valt hem naar verluidt tegen. Coman ligt nog twee jaar vast, maar lijkt op weg naar de uitgang: BILD pakte eerder deze week al uit met de 'respectloze en arrogante' financiële wensen van het kamp-Coman, waardoor Bayern München de contractbesprekingen heeft stopgezet. Manchester United ligt inmiddels al op de loer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws