Verhaeghe laat zich uit over Hazard: “Hij is enorm begaan met de Rode Duivels”

Verhaeghe laat zich uit over Hazard: “Hij is enorm begaan met de Rode Duivels”

12-06-2021 09:45 Laatste update: 09:50
14

Eden Hazard wordt soms als te laks omschreven, maar volgens Bart Verhaeghe heeft het dribbelwonder een enorm grote wil om te winnen.

In een interview met Het Laatste Nieuws laat de beleidsbepaler van Club Brugge zich uit over de aanvoerder van de Rode Duivels. Verhaeghe sprak voor het WK van 2018 met enkele spelers. “En ik was aangenaam verrast door Hazard. Eden vertelde dat hij naar Rusland trok voor niets minder dan de wereldtitel.”

Hazard staat al sinds jonge leeftijd aan de top. ”Het was niet gespeeld of al lachend bedoeld. Eden heeft een enorme wil om te winnen. En een nijdigheid – verdorie, je moet hem niet onderschatten. Mensen hebben soms een fout beeld van hem. Je mag niet vergeten: Hazard staat aan de top sinds hij 16 is.”

De Real-speler “Het is logisch dat een en ander dan eens gaat wegen. Die relaxte attitude is zijn manier om om te gaan met de jarenlange druk. Hazard is enorm begaan met de nationale ploeg, zijn verantwoordelijkheid naar de groep toe is groot. Toén al vond ik hem een leider in de kleedkamer.”