Thelin mag hopen op kans bij Anderlecht: Kompany wil met twee spitsen spelen

Thelin mag hopen op kans bij Anderlecht: "Kompany wil met twee spitsen spelen"

11-06-2021 21:16
10

RSC Anderlecht begint binnenkort aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en zal daarin mogelijk een opvallende verschijning te zien krijgen. Zo krijgt Isaac Kiese Thelin een nieuwe kans bij paars-wit.

De aanvaller is eigenlijk al een tijdje overbodig bij paars-wit en werd het voorbije seizoen nog uitgeleend aan het Zweedse Malmö FF. Daar kon hij overtuigen en dat lijkt ook Vincent Kompany gezien te hebben. "Ik heb met Kompany gesproken en hij vertelde me dat ik goed heb gepresteerd", zegt Thelin tegen Fotbollskanalen.

Kompany was zodanig onder de indruk dat hij Thelin ook een nieuwe kans wil geven. "Kompany wil me erbij tijdens te voorbereiding op het nieuwe seizoen", zegt de Zweedse aanvaller. Thelin onthult daarbij ook meteen het tactische plan van Kompany. "Hij heeft me gezegd dat ze in de toekomst met twee aanvallers willen spelen."

Thelin krijgt dus de kans om zich te bewijzen, al is het ook nog steeds mogelijk dat hij vertrekt. Een nieuwe uitleenbeurt zit er niet aan te komen. "nee, dat kan niet. Ik heb nog maar een contract tot het einde van volgend seizoen", besluit hij.