Piqué legt zijn lot in handen van Barça-trainer: 'Dat is de dag dat ik stop'

Piqué legt zijn lot in handen van Barça-trainer: 'Dat is de dag dat ik stop'

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 21:14vr 11-06-2021 om 21:14

Gerard Piqué laat zijn loopbaan afhangen van Ronald Koeman. Wanneer de Nederlandse oefenmeester van Barcelona tegen hem zegt hem niet meer nodig te hebben, dan zet Piqué een punt achter zijn carrière.

Dat vertelt de Barcelona-verdediger in gesprek met de Spaanse internetberoemdheid Ibai Llanos, geciteerd door El Mundo Deportivo. "Ik ben nog hongerig, wil blijven spelen. De dag dat ik stop met spelen voor Barcelona, is de dag dat ik stop als voetballer. Ik zal nooit voor een ander team gaan spelen."

Piqué laat zijn keuze dus afhangen van de huidige coach, Koeman "Als Koeman me vertelt dat hij me niet meer nodig heeft, is het voorbij. Ik wil me alleen nog inzetten voor Barça en zou niet meer de motivatie hebben om in een ander shirt te spelen."

Ook wanneer er een club met een geweldig salarisaanbod komt, heeft Piqué geen bedenktijd nodig. "Op dit moment in mijn carrière is geld geen kwestie meer. Het is heel belangrijk om thuis te zijn. Ik heb hier al mijn vrienden en familie, de club is mijn leven. Meer geld brengt niet per se meer geluk. We (Piqué en zijn gezin, red.) hebben hier alles, daarin vind ik mijn geluk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws