UPDATE: ‘Club Brugge weigert eerste voorstel van Sparta Praag op Krmencik’

UPDATE: ‘Club Brugge weigert eerste voorstel van Sparta Praag op Krmencik’

11-06-2021 20:01 Laatste update: 24-06-2021 09:12
7

Club Brugge zal zich na een nieuwe titel opnieuw proberen te versterken, maar moet ook enkele overbodige spelers zien kwijt te raken. Daar is Michael Krmencik er één van, al is het nog de vraag waar zijn toekomst ligt.

Krmencik werd het voorbije halve seizoen uitgeleend aan PAOK en lijkt ook niet meer te moeten hopen op een kans bij Blauw-Zwart. Onder andere Slavia Praag, Sparta Praag en PAOK hebben het vizier gericht op de komst van de Tsjechische spits. Volgens journalist Podrouzek kan er snel positief nieuws komen voor Krmencik.

Zo lijkt Krmencik bij PAOK te gaan blijven. De Griekse club is helemaal overtuigd van de spits en wil hem dan ook langer aan zich binden. Sparta Praag dacht eerder aan een uitleenbeurt, maar dat lijkt Club Brugge dan weer niet te zien zitten. Voor Slavia Praag is Krmencik dan weer te duur bevonden.

Zo kan Krmencik zijn carrière voortzetten in Griekenland, waar hij een goede periode achter de rug heeft. Hij kwam 28 keer uit voor PAOK en was daarin goed voor negen doelpunten en vier assists.

Update 22/06:

Kremcik kon zich voorlopig niet bepaald in de kijker spelen op het EK. Toch kan hij rekenen op de nodige interesse. Zo blijkt Slavia Praag zijn zinnen te hebben gezet op de bonkige spits. Jaroslav Tvrdik, voorzitter van de Raad van Bestuur, verklaarde in een interview met Slavia TV dat de Tsjechische club inmiddels al een officieel bod heeft uitgebracht op de spits. Tot dusver hield Blauw-Zwart de boot wel telkens af, afwachten of ze dit keer wel bereid zijn om in te gaan op de aanbieding.

Update: Sparta Praag legde een eerste voorstel op tafel voor Michael Krmencik, maar volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge dat bod geweigerd. De aanvaller heeft geen toekomst meer bij Blauw-Zwart.