Zomertransfer op komst bij Club Brugge: 'Krmencik vindt oplossing'

Zomertransfer op komst bij Club Brugge: 'Krmencik vindt oplossing'

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 20:01vr 11-06-2021 om 20:01

Club Brugge zal zich na een nieuwe titel opnieuw proberen te versterken, maar moet ook enkele overbodige spelers zien kwijt te raken. Daar is Michael Krmencik er één van, al is het nog de vraag waar zijn toekomst ligt.

Krmencik werd het voorbije halve seizoen uitgeleend aan PAOK en lijkt ook niet meer te moeten hopen op een kans bij Blauw-Zwart. Onder andere Slavia Praag, Sparta Praag en PAOK hebben het vizier gericht op de komst van de Tsjechische spits. Volgens journalist Podrouzek kan er snel positief nieuws komen voor Krmencik.

Zo lijkt Krmencik bij PAOK te gaan blijven. De Griekse club is helemaal overtuigd van de spits en wil hem dan ook langer aan zich binden. Sparta Praag dacht eerder aan een uitleenbeurt, maar dat lijkt Club Brugge dan weer niet te zien zitten. Voor Slavia Praag is Krmencik dan weer te duur bevonden.

Zo kan Krmencik zijn carrière voortzetten in Griekenland, waar hij een goede periode achter de rug heeft. Hij kwam 28 keer uit voor PAOK en was daarin goed voor negen doelpunten en vier assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws