Mertens stelt supporters van Napoli gerust, Rode Duivel blijft in Italië

Mertens stelt supporters van Napoli gerust, Rode Duivel blijft in Italië

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 19:30vr 11-06-2021 om 19:30

Dries Mertens blijft ook volgend seizoen gewoon bij SSC Napoli. Even waren er geruchten over een vertrek, maar de Rode Duivel heeft die al snel in de kiem gesmoord.

De voorbije weken kwamen er vanuit Italië plots berichten dat men bij Napoli denkt aan een vertrek van Mertens. De Italiaanse club wil besparen en laat dus ook enkele dure pionnen vertrekken. Mertens werd naar voren geschoven als één van de kandidaat-vertrekkers, maar daar weet Mertens zelf niets van. "Eigenlijk mag ik hier van Napoli niet over babbelen, maar denk niet dat ik zal vertrekken, neen", gaf hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Mertens is een waar clubicoon bij Napoli en topschutter aller tijden van de club. Hij heeft echter een contract van meer dan vier miljoen euro en is daarmee één van de grootverdieners van de club. Daarnaast heeft Napoli met Victor Osimhen al een sterke vervanger in huis. Toch lijkt de 34-jarige Mertens, die nog een contract heeft tot het einde van komend seizoen bij Napoli, gewoon in Italië te blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws