Martinez brengt belangrijke update over beschikbaarheid van Trossard en Boyata

Martinez brengt belangrijke update over beschikbaarheid van Trossard en Boyata

11-06-2021 19:00

Onze Rode Duivels beginnen zaterdag aan het EK, maar moeten dat doen zonder Axel Witsel en Kevin De Bruyne. Het duo blijft in België en werkt verder aan de revalidatie. Ook over Leandro Trossard en Dedryck Boyata waren er twijfels. Roberto Martinez komt met belangrijke update.

Zowel Trossard als Boyata moesten verstek geven voor de laatste oefenwedstrijd voor de start van het EK. Even leek het toernooi ook in het gedrang te komen voor het duo, maar bondscoach Martinez kwam vrijdag met goed nieuws over de twee Rode Duivels. "Trossard en Boyata vergezellen de groep terug", gaf hij aan op zijn persconferentie vrijdag.

Het duo is weer fit en zit dan ook in de selectie voor de partij van zaterdag tegen Rusland. "Ze hebben geen reacties meer en zijn volledig fit. Ze kunnen dus gewoon meespelen morgen", klinkt het. De kans dat de twee ook meespelen, lijkt echter klein. Zowel Boyata als Trossard waren nooit echt eerste keuze onder Martinez.

Op 12 juni beginnen de Rode Duivels aan het EK. Daarna volgen nog wedstrijden tegen Denemarken (17/06) en Finland (21/06).