Raes stopt met Extra Time, opvolger voor presentator is al bekend

Raes stopt met Extra Time, opvolger voor presentator is al bekend

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 15:39vr 11-06-2021 om 15:39

Laatste update: vrijdag 11 juni 2021 om 15:41vr 11-06-2021 om 15:41

In 2022 zal men bij Sporza serieuze veranderingen doorvoeren. Zo krijgen we niet langer Frank Raes te zien. De voetbalcommentator/presentator stopt bij de publieke omroep.

Dat heeft Sporza zelf meegedeeld via de officiële kanalen. Raes nam in 2019 al afscheid van de openbare omroep, maar bleef het voetbalmagazine Extra Time wel presenteren. Bij de start van 2022 komt daar echter een einde aan. Hij geeft de fakkel dan door aan Aster Nzeyimana, die onder andere ook al presentator en commentator is bij Eleven Sports.

"Het zal wennen worden zonder Frank, die al sinds 1980 deel uitmaakte van onze sportredactie," zegt Pieter De Windt, hoofdredacteur bij Sporza. "Het is daarom fijn dat Frank afscheid neemt met een extra pittige zomer." Zo zal Raes deze zomer ook inspringen als sportanker bij Het Journaal en ook als presentator bij Sportweekend. Daarnaast zal Raes ook het ochtendprogramma rond de Olympische Spelen presenteren.

Of Raes ook helemaal afscheid neemt van het voetbalmedialandschap is niet bekend. Zo was hij het voorbije seizoen nog te horen als commentator bij JPL-wedstrijden voor Eleven Sports, een activiteit die hij mogelijk blijft beoefenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws