Russische bondscoach heeft plannetje voor Rode Duivels: Hebben lessen getrokken

Russische bondscoach heeft plannetje voor Rode Duivels: "Hebben lessen getrokken"

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 16:01vr 11-06-2021 om 16:01

De Rode Duivels staan zaterdag tegenover Rusland en moeten een goed resultaat boeken om het EK sterk te beginnen. Onze nationale ploeg is ook de grote favoriet, maar bij Rusland vreest men toch niet voor de Rode Duivels.

Beide ploegen zijn geen onbekenden voor elkaar. In de voorronde van het EK speelden België en Rusland al in dezelfde groep en twee keer won onze nationale ploeg. In 2017 werd er ook een oefenmatch gespeeld en met 3-3 gelijk gespeeld. "Telkens waren het interessante matchen", zegt de Russische bondscoach Stanislav Tsjertsjesov.

Die resultaten hebben ook voor een plan bij de Russische bondscoach gezorgd. Hij is dan ook niet bang voor onze Rode Duivels. "Ik heb er lessen uit getrokken. Welke die zijn, ga ik nu niet vertellen, want ik wil de tegenstander niet wijzer maken", klinkt het. "Gisteren hebben we op training geoefend om de sterke punten van de Belgen te counteren", aldus de bondscoach.

Zaterdag omstreeks 23u weten we ook of het plan van Tsjertsjesov succesvol was. Om 21u staan beide landen tegenover elkaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws