'België gaat het EK dit jaar winnen en dat dankzij De Bruyne'

'België gaat het EK dit jaar winnen en dat dankzij De Bruyne'

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 20:31vr 11-06-2021 om 20:31

Het EK staat voor de deur en er kan dus stevig gespeculeerd worden over de uiteindelijke winnaar. De grote favoriet is uiteraard Frankrijk, al zien enkele analisten in Engeland ook onze Rode Duivels als een grote kanshebber.

Bij de BBC vroeg men bij vijftien analisten naar hun favoriet. Twaalf daarvan gaven Frankrijk aan als hun grote favoriet, maar Alex Scott en Micah Richards zien onze Rode Duivels de prijs pakken. De Engelse presentatrice Scott gelooft enorm in onze nationale ploeg. "België is bijzonder sterk en heeft een pak spelers die op dit moment schitteren bij hun club", klinkt het.

Maar niet alleen de spelers zijn bijzonder sterk volgens Scott, zo heeft ze ook lof voor bondscoach Roberto Martinez. "Ik ken hem en zijn stijl van coachen heel goed", aldus Scott. "Hij zal voor een goede sfeer zorgen in een spelersgroep vol talentvolle spelers."

En ook Richards, ex-speler van Manchester City, ziet de Rode Duivels schitteren. "België gaat winnen en dat dankzij Kevin De Bruyne, de beste middenvelder ter wereld. Dit team heeft genoeg ervaring en weet wat het moet doen", geeft hij aan.

Frankrijk wordt door velen nochtans gezien als dé favoriet, maar niet bij Richards. "Volgens mij gaat Frankrijk het moeilijk ze hebben. Ze hebben te veel kwaliteit en dat betekent ook dat er veel strubbelingen zullen zijn", klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws