Mbappé tot de orde geroepen: 'Het begint een beetje gênant te worden'

Mbappé tot de orde geroepen: 'Het begint een beetje gênant te worden'

11-06-2021 15:30
5

Kylian Mbappé wekt ergernis met zijn gedrag bij het Franse team. De 22-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain zou overhoop liggen met Olivier Giroud in aanloop naar het EK, maar daar heeft oud-international Johan Micoud geen boodschap aan.

Volgens de oud-speler van Werder Bremen moet Mbappé beseffen dat niet alles om hem draait bij Les Bleus. "Het begint een beetje gênant te worden", zegt Micoud, geciteerd door Sport1. "Je hebt twee oefenwedstrijden gespeeld en die gingen allebei goed. Toch verlaat Kylian het veld alsof je net met 4-0 hebt verloren."

Frankrijk won in de voorbereiding op het EK met 3-0 van zowel Wales als Bulgarije. De ploeg van Didier Deschamps geldt als topfavoriet voor het eindtoernooi, maar de vermeende rel tussen Mbappé en Giroud domineert de berichtgeving. Zo schreef RMC Sport donderdagavond dat Mbappé geen zin heeft om de excuses van de Chelsea-spits te aanvaarden.

De Fransen beginnen de groepsfase dinsdag met een wedstrijd tegen Duitsland. Portugal en Hongarije zijn de andere tegenstanders.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie