Deschacht twijfelt niet aan 'oude' defensie van Rode Duivels: Echt zever

Deschacht twijfelt niet aan 'oude' defensie van Rode Duivels: "Echt zever"

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 15:00vr 11-06-2021 om 15:00

Voor de start van het EK werd er al meermaals gesproken over de huidige staat van de nationale ploeg en de twijfels over onze defensie. Flink wat mensen gaven al aan dat onze verdediging mogelijk te oud is, maar Olivier Deschacht denkt daar anders over.

Met Toby Alderweireld (32), Thomas Vermaelen (35) en Jan Vertonghen (34) heeft onze defensie enkele rijpe dertigers in de ploeg en wordt dat door flink wat mensen als té oud bestempeld. Niet volgens Deschacht. "Dat onze verdediging te oud is, dat is zever", geeft hij aan in La Dernière Heure. "Op je 33ste zit je net op je top."

De veertigjarige Deschacht heeft alvast zelf genoeg ervaring om daarover te spreken. Hij besloot pas recent om afscheid te nemen van het profvoetbal, maar was de voorbije twee seizoenen wel nog een uitblinker bij Zulte Waregem.

Of onze Rode Duivels ook op topniveau zullen zijn, valt nog af te wachten. Vertonghen is inmiddels wel al afgezakt naar Benfica en Vermaelen speelt in Japan. Alderweireld komt momenteel uit voor Tottenham Hotspur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws