OFFICIEEL: Charleroi trekt verdediger Knezevic aan

OFFICIEEL: Charleroi trekt verdediger Knezevic aan

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 12:30vr 11-06-2021 om 12:30

Laatste update: vrijdag 11 juni 2021 om 21:04vr 11-06-2021 om 21:04

Sporting Charleroi is op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Volgens La Dernière Heure heeft het die in Zwitserland gevonden. Stefan Knezevic is op komst. 

Knezevic is een voormalige belofteninternational voor Zwitserland, maar heeft ook nog de Servische nationaliteit. Hij speelt al heel zijn profcarrière bij FC Luzern, dat vorig seizoen op een vijfde plaats eindigde in de Zwitserse competitie.

Sporting Charleroi is na een ontgoochelende dertiende plaats in de Jupiler Pro League druk bezig met transfers. Ook de namen van Stelios Andreou en Aboubakar Keita werden al genoemd op Mambourg. De nieuwe coach Edward Still (30) moet het team volgend seizoen weer terug naar de subtop brengen.

Charleroi kan hoe dan ook een centrale verdediger gebruiken, want Ognjen Vranjes blijft hoogstwaarschijnlijk niet. Vranjes heeft nog een dik contract voor één jaar bij Anderlecht.

Update: De komst van Knezevic lijkt nog maar een kwestie van tijd bij Charleroi. Met een - niet zo - cryptisch bericht wilde Charleroi de fans alvast warm maken voor de komst van een 'Stefan'.

Update: Via de officiële kanalen heeft Charleroi zoals verwacht nu ook de komst van Knezevic aangekondigd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws