Bevestiging: Witsel en De Bruyne zijn niet mee naar Rusland

Bevestiging: Witsel en De Bruyne zijn niet mee naar Rusland

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 21:30do 10-06-2021 om 21:30

Laatste update: vrijdag 11 juni 2021 om 13:29vr 11-06-2021 om 13:29

Zaterdag begint voor de Rode Duivels het EK met een match tegen Rusland. Kevin De Bruyne zal dan niet in actie komen. Dat liet de middenvelder donderdag zelf verstaan aan Koning Filip. 

Koning Filip was donderdag op bezoek bij de Rode Duivels. Op een gegeven moment werd hij voorgesteld aan Kevin De Bruyne. De koning vroeg aan de Rode Duivel hoe het is om met een masker te spelen. “Het gaat al veel beter. “Het gaat al veel beter. Soms draag ik een zonnebril, maar dat is niet altijd mogelijk.”, antwoordde De Bruyne. Dat is te horen en te zien op beelden van de Le Soir

De koning wilde weten of De Bruyne effectief kan spelen. “Ik hoop op de tweede match”, liet De Bruyne verstaan. De kans is groot dat De Bruyne niet mee zal afreizen naar Rusland, maar zich in België blijft voorbereiden op het EK. Op donderdag 16/6 nemen de Rode Duivels het op tegen Denemarken. Daarna volgt op 21/6 het duel tegen Finland.

De Bruyne geraakte geblesseerd in de Champions League-finale. Hij liep breuken op in zijn linkeroogkas. De middenvelder van Manchester City mocht door het spelen van de finale later aansluiten bij de groep. 

Update: De KBVB heeft bevestigd dat De Bruyne en Witsel niet klaar zijn voor Rusland. Zij werken in Tubeke aan hun herstel. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws