Pogba ontkent Franse rel, maar nieuwe beelden Mbappé helpen zijn zaak niet

Pogba ontkent Franse rel, maar nieuwe beelden Mbappé helpen zijn zaak niet

10-06-2021 20:30
0

Paul Pogba probeert de vermeende rel tussen Kylian Mbappé en Olivier Giroud te sussen. De middenvelder van Frankrijk heeft naar eigen zeggen niets meegekregen van spanningen tussen de twee aanvallers.

"De enige spanning die we hebben staat op onze rug en op onze benen. De fysiotheraeuten zijn er om ons te masseren en die spanning weg te nemen", lacht Pogba op een persmoment, geciteerd door L'Équipe. "Er is niets aan de hand. De sfeer is altijd uitstekend geweest. Om tot de kern van de zaak te komen, ik neem aan dat we het hebben over de situatie tussen Olivier en Kyky. Er is helemaal niets aan de hand. Niet dat ik weet in ieder geval."

"Hetgeen is gezegd is wellicht verkeerd overgebracht", vervolgt de Manchester United-speler. "Ik heb niks gezien en gevoeld, ik voel geen enkele spanning. Echt waar, er wordt gelachen, er is muziek en er wordt gemasseerd." De Fransen hebben nog een paar dagen om de rijen te sluiten: dinsdag spelen Les Bleus tegen Duitsland hun eerste EK-wedstrijd.

Mbappé was naar verluidt niet blij met uitspraken van Giroud, die zich beklaagde over het feit dat hij nauwelijks werd aangespeeld. De sterspler van Paris Saint-Germain voelde zich persoonlijk aangevallen en wilde een statement afgeven. Dat werd voorkomen door bondscoach Didier Deschamps, maar de bijzonder koele reactie van Mbappé op een doelpunt van Giroud was volgens Franse media veelzeggend.

Ook donderdag gaan beelden rond van Mbappé op social media. De pijlsnelle aanvaller zou op de achtergrond zeggen dat hij 'de Inzaghi's wel beu is, want ze voegen niets toe'. Dat wordt als een sneer gezien naar Giroud, eenzelfde soort type spits als Filippo Inzaghi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie