Meunier pakt uit met anekdote over kwade Perez: Je hebt net Hazard geblesseerd!

Meunier pakt uit met anekdote over kwade Perez: "Je hebt net Hazard geblesseerd!"

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 16:47do 10-06-2021 om 16:47

Eden Hazard is één van de grotere vraagtekens binnen de selectie van de Rode Duivels. De klasbak lijdt al twee jaar lang aan fysieke kwaaltjes, onder meer na een trap van ... Thomas Meunier. Daarover heeft die laatste nog een anekdote in petto, met Real-voorzitter Florentino Perez in een hoofdrol.

Even terugspoelen naar november 2019. Na een lastige start lijkt Hazard er eindelijk door te komen bij Real Madrid. In de Champions-League-ontmoeting met Paris Saint-Germain wil onze landgenoot voor het eerst écht zijn stempel drukken op het spel van De Koninklijke. Dat lukt best aardig, tot hij neergaat, uitgerekend na een duel met collega-Duivel Meunier. Gevolg: een enkelblessure en opnieuw enkele weken in de lappenmand.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTBF Sport (@rtbfsport)

Meunier is de gebeten hond, al vindt de rechtsachter nog steeds dat hij geen enkele schuld treft. Volgens hem ging het over een 'normaal duel', laat hij weten in Meunier, tôt ou tard. "Een ongevaarlijk contact tussen een verdediger en een aanvaller", voegt hij toe. Hoe dan ook had Hazard er stevig last van. Na afloop van de wedstrijd wandelde Meunier door de gang in het Bernabeu, waar hij voorzitter Perez kruiste.

Gentleman als hij is schudde de Ardennees hem de hand. "Aangenaam", opende hij vriendelijk. Perez was daar niet van gediend. "Aangenaam? Je hebt net Hazard geblesseerd!", reageerde de sterke man van Real kwaad, nota bene in het Frans. Ondanks zijn verbazing vond Meunier de moed om daar tegenin te gaan. "Dus het is mijn fout?", snoof hij. Daar bleef het bij, al komt het waarschijnlijk nooit meer helemaal goed tussen beide heren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vond jij de blessure van Hazard destijds de fout van Meunier?

(127 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws