Zulte Waregem is er als de kippen bij en deelt nu al zes voorbereidingsmatchen

Zulte Waregem is er als de kippen bij en deelt nu al zes voorbereidingsmatchen

10-06-2021 16:14

SV Zulte Waregem heeft niet al te veel nood gehad aan vakantie. Deze woensdag trommelde Francky Dury zijn manschappen al op voor een eerste oefenstonde in aanloop naar het nieuwe seizoen. Nu is ook het eerste gedeelte van het oefenprogramma bekend geraakt.

Via haar eigen Twitter-profiel deelt Zulte Waregem alvast zes voorbereidingswedstrijden die het de komende maand wil afwerken. Beginnen doet het op bezoek bij KSV Oudenaarde, een klassieker intussen. Daarna volgen meteen enkele goede testen. Met Union Saint-Gilloise, Cercle Brugge en Sporting Charleroi krijgt Essevee in twee weken tijd drie clubs uit Eerste Klasse A voor de kiezen.

Nadien staat ook een verplaatsing naar KMSK Deinze, actief in Eerste Klasse B, op het menu. Op 17 juli gaat Zulte Waregem ook eens de internationale toer op. FC Utrecht moet Dury en co weer wat wijzer maken. Een week later begint dan het echte werk, wanneer de Jupiler Pro League van start gaat. Op zaterdag 24 juli trekken de West-Vlamingen naar Oud-Heverlee Leuven.

Hoogstwaarschijnlijk wordt het oefenschema van Zulte Waregem de komende dagen en weken nog wat verder uitgebreid.