OFFICIEEL: Elsner krijgt versterking van liefst vier nieuwe stafleden bij Kortrijk

OFFICIEEL: Elsner krijgt versterking van liefst vier nieuwe stafleden bij Kortrijk

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 15:59do 10-06-2021 om 15:59

KV Kortrijk heeft er een behoorlijk kleurloos seizoen opzitten en wil daar in de komende jaargang uiteraard verandering in brengen. Trainer Luka Elsner krijgt daar liefst acht extra helpende handen voor! De Kerels hebben namelijk vier nieuwe stafleden aangesteld.

Leo Djaoui, Serge Costa, Thomas Adams en Jelmer Platteeuw zullen Elsner vanaf nu bijstaan in de zoektocht naar betere prestaties. Dat heeft KVK laten weten via haar officiële kanalen. Djaoui, een oude bekende van Elsner, houdt zich bezig met uithouding en intensiteit bij de pretraining, terwijl Costa de individuele begeleiding van de spelers voor zijn rekening zal nemen. Adams was al in dienst bij de jeugd en wordt nu doorgeschoven. Hij werkt graag met interne data. Tot slot krijgt Platteeuw de functie van performance manager.

Opvallend: Djaoui en Costa zijn dertigers, de twee anderen zijn allebei zelfs maar 23 jaar jong. Het is duidelijk dat Kortrijk een verjongingskuur wil doorvoeren, want ook Elsner (38) heeft de toekomst nog voor zich. Sportief directeur Rik Foulon onderstreept die aanname. Vooral de manier van werken moet gemoderniseerd worden, lijkt het. De nadruk komt alvast uitdrukkelijk op dataverwerking te liggen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws