Lukaku's makelaar stelt Inter gerust over toekomst: Er is geen enkel probleem

Lukaku's makelaar stelt Inter gerust over toekomst: "Er is geen enkel probleem"

10-06-2021 15:43 Laatste update: 15:46
2

Alle focus ligt op het nakende Europese Kampioenschap, maar Romelu Lukaku zal toch ook moeten nadenken over zijn verdere toekomst. Bij Internazionale loert namelijk een financiële crisis om de hoek. Toch speelt een vertrek momenteel niet door het hoofd van de aanvalsleider, verzekert Lukaku's makelaar.

Federico Pastarello, die de laatste tijd de zaken behartigt van de Rode Duivel, heeft deze week een onderhoud gehad met het bestuur van Inter. Daarin heeft hij een geruststellende boodschap overgebracht. "Romelu is gelukkig hier in Milaan, hij heeft nog een contract ... Er is dus geen enkel probleem", tekende onder meer Sky Sports op.

Voorlopig aast Lukaku dus nog niet op een vertrek uit de Italiaanse modestad. De fans hopen ongetwijfeld dat dat zo blijft, want onze landgenoot is er razend populair. Afgelopen seizoen loodste Lukaku de Nerazzurri naar een eerste Scudetto in ruim tien jaar tijd, wat hem ook de eretitel van MVP van de Serie A opleverde. De vraag blijft echter: kan Inter hem nog betalen?