Circus blijft op Standard: 'De winnende keuze'

Circus blijft op Standard: 'De winnende keuze'

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 14:45do 10-06-2021 om 14:45

Standard had donderdag commercieel nieuws te melden. De Rouches kondigden immers aan dat Circus langer zal blijven doorgaan als sponsor van de Luikse club.

Sinds 2018 prijkt Circus op de shirts van Standard. Dat zal nog even zo blijven. De samenwerkingen tussen Standard en het bettingbedrijf is met één jaar verlengd. Ook op het seizoen 2021 – 2022 zal Cirus op de uitrusting van de Rouches te zien zijn.

"De hernieuwing van ons partnerschap met Standard was een vanzelfsprekende keuze voor Circus, al was het maar omdat we zo trots zijn op onze Luikse roots. Maar we hebben nog veel meer met elkaar gemeen ! Net zoals Standard steunen wij op onze Belgische aanwezigheid om onze zichtbaarheid op internationaal vlak te ontwikkelen', aldus Emmanuel Mewissen, CEO van Circus.

Ook bij Standard is men natuurlijk blij met de deal. "Inzetten op Circus was voor ons de winnende keuze. Wij zijn verheugd dit dynamische partnerschap te verlengen dat zich doorheen de seizoenen tot een duurzame relatie heeft ontwikkeld. Onze twee entiteiten willen hun lokale wortels in de verf zetten en tegelijkertijd een kwalitatief merkimago ontwikkelen op nationaal en zelfs internationaal niveau”, stelt de CEO van Standard Alexandre  Grosjean.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws