Hij heeft een enorme drang om de kritiek in Spanje te weerleggen

"Hij heeft een enorme drang om de kritiek in Spanje te weerleggen"

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 21:08wo 09-06-2021 om 21:08

Vrijdag start het Europees Kampioenschap met de wedstrijd tussen Italië en Turkije. Een dag later spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd tegen Rusland. Wie hoogstwaarschijnlijk niet aan de aftrap zal komen is Eden Hazard. Volgens Felice Mazzu, trainer van Union, moeten we geduld hebben met Eden.

Eden Hazard kende voorlopig nog niet veel plezier van zijn transfer naar Real Madrid. Vele blessures gooiden roet in het eten en de Belgische vleugelaanvaller kreeg bakken kritiek van de Spaanse pers. Momenteel is Hazard nog niet in zijn beste vorm maar zijn blessure lijkt achter de rug. Hij is nog niet fit genoeg om te starten tegen Rusland maar Martinez is hoopvol.

Wie ook hoopvol is is Felice Mazzu, de trainer van Union Saint-Gilloise denkt dat Eden Hazard belangrijk zal zijn naarmate het toernooi vordert. "Je moet voorzichtig zijn, maar ik geloof heel sterk in zijn terugkeer. Hij heeft een enorme drang om de kritiek in Spanje te weerleggen. Als hij vrij is van zijn blessures, zal hij een goed EK spelen. Zijn opkomst tegen Kroatië was een signaal van Martinez naar België", vertelt Mazzu in La Dernière Heure.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws