UPDATE: Nog geen De Bruyne bij Rode Duivels, Rusland lijkt onhaalbaar

UPDATE: Nog geen De Bruyne bij Rode Duivels, Rusland lijkt onhaalbaar

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 18:30wo 09-06-2021 om 18:30

Laatste update: donderdag 10 juni 2021 om 17:40do 10-06-2021 om 17:40

Het aftellen kan nu écht beginnen. Zaterdag al spelen de Rode Duivels hun eerste EK-match tegen Rusland. Zo kort voor de match geven de trainingen meteen ook aan wie we op het wedstrijdblad mogen verwachten. Voor Kevin De Bruyne lijkt de eerste speeldag alvast te vroeg te komen.

Zo volgde Het Laatste Nieuws vandaag de training van de Rode Duivels. Zij zagen daarin 28 spelers hun opwachting maken. Daarbij ook twijfelgevallen Dedryck Boyata en Leandro Trossard. Hun kwaaltjes lijken dus mee te vallen. Ook Axel Witsel trainde gewoon mee, voor hem komt de match tegen Rusland echter sowieso nog te vroeg.

Wie niet mee deed aan de training was Kevin De Bruyne. De Manchester City-speler volgde alle actie vanop de bank. De middenvelder trainde wel individueel samen met een dokter. Drie dagen voor de wedstrijd tegen Rusland lijkt de voorspelling van de bondscoach dan ook uit te komen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de Rode Duivels het tegen Rusland zonder De Bruyne moeten doen.

Update: Gisteren trainde Kevin De Bruyne nog niet mee, maar de kans zit erin dat de middenvelder van Manchester City vandaag wel op het trainingsveld verschijnt. KDB zal pas meetrainen als de medische cel groen licht geeft. Dan is er nog een kansje dat hij mee zal reizen naar Rusland, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat er nog geen Kevin De Bruyne is te bespeuren op de groepstraining van de Rode Duivels. Hij traint nog individueel. Het ziet er dan ook naar uit dat hij mee zal afreizen naar Rusland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws