Dendoncker is klaar om Witsel te vervangen: Ik voel geen extra druk

Dendoncker is klaar om Witsel te vervangen: "Ik voel geen extra druk"

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 17:45wo 09-06-2021 om 17:45

Er gaat zo veel aandacht naar de blessure van Axel Witsel dan men haast zou vergeten dat Leander Dendoncker het best aardig doet als vervanger. De middenvelder laat het echter niet aan zijn hart komen en heeft dan ook erg veel respect voor zijn collega-Rode Duivel.

"Er wordt veel geschreven maar ik leest het zeker niet allemaal. Het is ook niet zo dat ik daar motivatie uit probeer te halen. Het laat me eerder koud", citeert Het Laatste Nieuws ijskonijn Dendoncker. "Axel heeft een grote rol binnen deze ploeg en die verdient hij ook. Het is dan ook logisch dan het vaak over hem gaat. Net zoals dat het vaak over Kevin of Eden gaat", vervolgt de middenvelder.

Wanneer Witsel weer fit is voor de dienst verkast Dendoncker hoogstwaarschijnlijk weer naar de bank. Dendoncker voelt echter geen extra druk om te presteren tijdens de afwezigheid van Witsel. "Ik ben niet echt iemand die veel druk voelt. Dat is gewoon mijn karakter. Dus nee, ik voel me niet meteen anders nu dat ik misschien in de basis start."

Voor Dendoncker is het overigens het tweede grote tornooi op rij. Twee jaar geleden was hij er ook al bij op het WK. Dendoncker kwam toen één keer in actie. In de groepswedstrijd tegen Engeland begon hij in de basisopstelling.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heb jij vertrouwen in Dendoncker als vervanger van Witsel?

Ja, hij doet dat goed
65%
Nee, het verschil in kwaliteit is te groot
35%
(26 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws