OFFICIEEL: Eupen kiest voor Duitser met aanvallende stijl als nieuwe coach

OFFICIEEL: Eupen kiest voor Duitser met aanvallende stijl als nieuwe coach

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 17:00wo 09-06-2021 om 17:00

Eupen heeft een opvolger voor Benat San Jose. De Duitser Stefan Kramer wordt de nieuwe coach van de Panda’s. Kramer tekende een contract voor twee seizoenen.

Eupen maakt het nieuws zelf bekend. De prestaties van Kramer als coach van onder meer Arminia Bielefield, Cottbus en KFC Uerdingen overtuigde het bestuur. Met Bielefeld promoveerde de 54-jarige coach naar de tweede Bundesliga, met Uerdingen wist hij promotie naar de derde divisie in Duitsland te bereiken.

Eupen wordt meteen de eerste club voor Kramer die actief is in een eerste divisie. Het is meteen ook de eerste buitenlandse club voor de Duitser. De nieuwbakken T1 is alvast blij met de kans. "Ik ben ontzettend blij dat deze club zoveel vertrouwen in mij heeft. De goede gesprekken met het bestuur maken dat ik niet kan wachten om er maandag aan te beginnen."

Ook Eupen is uiteraard opgetogen. "De coach heeft ons weten te overtuigen met zijn aanvallende speelstijl, zijn passie en zijn vermogen om uitstekend werk te leveren in teamverband. Hij zal erg goed passen in onze club", vertelt Christoph Henkel, algemeen directeur bij Eupen, op de clubwebsite.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zal Eupen een zorgenloos seizoen draaien?

Ja
41%
Nee
59%
(69 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws