De zomer moet nog beginnen en KV Mechelen zit al aan 7000 abonnees: 'BAM!'

De zomer moet nog beginnen en KV Mechelen zit al aan 7000 abonnees: 'BAM!'

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 14:33wo 09-06-2021 om 14:33

KV Mechelen heeft er een knap seizoen op zitten, waarbij het op een zucht strandde van Europees voetbal. Die prestaties doen de supporters al snakken naar de komende jaargang. Dat blijkt althans uit de abonnementenverkoop van de club, want die loopt als een trein.

Sinds 1 mei kunnen kijklustigen zich een nieuwe seizoenskaart aanschaffen in het AFAS Stadion. Na dag één stond de teller al op duizend stuks. Inmiddels zijn we ruim een maand verder, maar het enthousiasme van de fans blijkft nog niet getemperd, wel integendeel. In totaal vlogen er al 7000 abonnementen de deur uit, meldt KV Mechelen vol trots. 'BAM!'

De volgende dagen en weken komen er daar waarschijnlijk nog een heleboel bij. In de vernieuwde thuishaven van de Kakkers kunnen ruim 16.600 mensen binnen, dus er is zeker nog de nodige plek over. Om mensen te blijven lokken, heeft KVM overigens een actie aangekondigd. Iedereen die voor woensdagavond een abo aangekocht heeft, maakt kans op een thuisbezorging van het kleinood. Meer dan waarschijnlijk zal één van de spelers daarvoor zorgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws