Geen Bouchez op het logo van Francs Borains: 'Het was nochtans een leuk idee'

Geen Bouchez op het logo van Francs Borains: 'Het was nochtans een leuk idee'

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 14:21wo 09-06-2021 om 14:21

Laatste update: woensdag 9 juni 2021 om 14:28wo 09-06-2021 om 14:28

Georges-Louis Bouchez is van alle markten thuis. De 35-jarige politicus is niet alleen voorzitter van de Franstalige liberalen MR, maar evenzeer van amateurclub Francs Borains. Het had niet veel gescheeld of zijn gezicht prijkte zelfs op het kersverse logo van de club ...

Via het eigen Twitter-account stuurt Francs Borains een opmerkelijk bericht de wereld in. In de zoektocht naar een nieuw logo voor de club had één of andere grappenmaker het idee om het gezicht van Bouchez in het midden van een wapenschild te plaatsen. Uiteindelijk werd dat concept toch weerhouden. 'Het was nochtans een leuk idee', lacht de communicatieverantwoordelijke.

In de plaats daarvan prijkt er nu een soort Middeleeuws koningsfiguur op het groen-wit-zwarte schild, met daarboven de volledige naam van de club, Royal Francs Borains. Bouchez zal dat ongetwijfeld zelf niet al te erg vinden. De senator blijft alvast voorzitter van de amateurs uit de Borinage. Overigens reiken de ambities ver. Binnen de vijf jaar wil Francs Borains terugkeren naar het profvoetbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou jouw favoriete club jouw gezicht in haar logo mogen verwerken?

Ja, graag!
13%
Nee, liever niet ...
87%
(39 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws