UPDATE: ‘Anderlecht oefent mogelijk met 6.000 fans tegen Ajax’

UPDATE: ‘Anderlecht oefent mogelijk met 6.000 fans tegen Ajax’

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 12:00wo 09-06-2021 om 12:00

Laatste update: donderdag 10 juni 2021 om 09:12do 10-06-2021 om 09:12

RSC Anderlecht begint dra aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Paars-wit heeft alvast een tegenstander van formaat weten te strikken voor een oefenduel. Ajax komt over de vloer in het Lotto Park.

Woensdag kondigde Anderlecht aan dat het gastheer zal spelen voor de club uit Amsterdam. 'Op vrijdag 16/07 ontvangen we om 19u30 Ajax in het Lotto Park. Twee recordhouders spelen een klepper van formaat en de perfecte voorbereiding op het nieuwe seizoen', laat Anderlecht weten. 

Duel (normaal) met fans
Voor de fans is er goed nieuws. Er zullen fans (mogelijk) aanwezig mogen zijn in het Lotto Park. 'Abonnees kunnen hun ticket prioritair reserveren voor deze wedstrijd. De voorrangsperiode duurt tot en met 15/6', laat Anderlecht weten.

Hoeveel fans er juist aanwezig mogen zijn is nog niet duidelijk. 'We ontvangen jullie zo talrijk mogelijk, rekening houdend met de maatregelen van dat moment. Geen zorgen, indien de maatregelen verstrengd worden betalen we je plaats 100% terug', geeft Anderlecht nog mee. 

Update: La Dernière Heure spreekt van mogelijk 6.000 supporters voor de oefenmatch van Anderlecht tegen Ajax. Abonnees krijgen voorrang voor de ze wedstrijd. De open verkoop zal op 1 juli starten als niet alle tickets de deur uit zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws