‘KV Kortrijk stelt datum voor nieuw oefencomplex van 4,2 miljoen euro’

‘KV Kortrijk stelt datum voor nieuw oefencomplex van 4,2 miljoen euro’

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 09:44wo 09-06-2021 om 09:44

KV Kortrijk wil tegen 2023 het nieuw oefencomplex afronden. Prijskaartje: een investering van 4,2 miljoen euro, dat meldt Het Nieuwsblad.

Het stadsbestuur en eigenaar Vincent Tan zullen dat bedrag ophoesten. De stad overlegde maandag met het clubbestuur van KVK. “KV Kortrijk moet talentvolle en gemotiveerde jonge spelers kunnen aantrekken”, laat schepen van Sport Arne Vandendriessche (Team Burgemeester) weten.

KV Kortrijk wil de concurrentie niet nog verder zien weglopen. “Als je ziet hoe andere clubs een eigen oefencentrum hebben met fitness en indoorveld, dan kiezen ze voor comfort. Dat heeft KV Kortrijk niet. Hoog tijd om er dus werk van te maken”, aldus Vandendriessche.

De financiering is echter nog niet rond. Tan moet 50 procent van het bedrag voor zijn rekening nemen en dan wil de stad de rest betalen. “Tan moet tegen eind deze maand, maar eigenlijk al tegen 17 juni, kleur bekennen en het geld op een rekening parkeren. Ik heb er goede hoop op. Indien niet, zitten we met een probleem.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goed plan?

Ja
71%
Nee
29%
(59 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws