'Vier mislukte pogingen: Spurs mogelijk weer aangewezen op videocall met Ten Hag'

'Vier mislukte pogingen: Spurs mogelijk weer aangewezen op videocall met Ten Hag'

08-06-2021 20:30
2

De zoektocht naar een opvolger voor José Mourinho verloopt nog altijd weinig succesvol voor Tottenham Hotspur. De Noord-Londenaren hebben een reeks namen van hun lijstje moeten strepen en zijn 'back at square one': zelfs Ajax-trainer Erik ten Hag zou weer in beeld kunnen komen.

Tottenham ontdeed zich op 19 april van Mourinho en is vijftig dagen later nog niet veel opgeschoten. De bij Internazionale vertrokken Antonio Conte was een serieuze kandidaat-opvolger, maar is er uiteindelijk niet uitgekomen met Spurs. Aangezien ook Hansi Flick (nationale ploeg van Duitsland), Julian Nagelsmann (Bayern München) en Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) andere plannen bleken te hebben, is Tottenham terug bij af, concluderen The Athletic en The Telegraph.

In de wandelgangen circuleren ondertussen de namen van Roberto Martínez (nationale ploeg van België), Ralf Rangnick (clubloos, maar wel werkzaam voor het Red Bull-concern), Graham Potter (Brighton & Hove Albion) én Ten Hag. De Ajax-trainer voerde al eens een videogesprek met Tottenham Hotspur, maar verlengde vervolgens zijn contract bij Ajax. The Telegraph sluit echter niet uit dat de nieuwe technisch directeur Fabio Paratici weer bij de 51-jarige Tukker uitkomt. In dat geval zal er wel een afkoopsom betaald moeten worden.