VI: PSG mag Wijnaldum wél in het trainingskamp van Oranje keuren

VI: PSG mag Wijnaldum wél in het trainingskamp van Oranje keuren

Gepubliceerd: dinsdag 8 juni 2021 om 18:15di 08-06-2021 om 18:15

Georginio Wijnaldum en Paris Saint-Germain gaan dinsdag de laatste plooien gladstrijken, meldt Voetbal International. De plaatsvervangend aanvoerder van het Nederlands elftal zal medisch gekeurd worden en kan dan zijn transfer naar PSG afronden.

Over de aanstaande transfer van Wijnaldum is al veel gezegd en geschreven. Het leek een kwestie voor tijd voordat hij zich bij FC Barcelona zou gaan voegen, maar PSG kwam op het allerlaatste moment tussenbeide en won de strijd om de transfervrije Rotterdammer.

Opmerkelijk genoeg wordt hij nu wél in het trainingskamp van Oranje gekeurd, meldt VI. Toen het Nederlands elftal in Portugal was neergestreken, wilde Barça hem al keuren. Bondscoach Frank de Boer stak toen echter een stokje voor het bezoek van de medische staf van zijn oude club.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Wijnaldum alleen nog de medische keuring hoeft te doorstaan, voordat hij zich definitief speler van PSG mag noemen. Hij is lang niet de enige Oranje-international die bezig is met een transfer: Teun Koopmeiners is dichtbij een akkoord met het Italiaanse Atalanta Bergamo, meldde Tuttosport eerder op de dinsdag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws